Härmavilja kauss tatra ja kanaga

Härmavilja kauss tatra ja kanaga

Toiduained

  • Tatar

    (0.2 kl) 30g

  • Broilerifilee (kanafilee) (Rannamõisa) logo

    95g

  • Köögiviljad seemnetega (Härmavili) logo

    (0.4 pk) 155g

  • Hapukoor (rasva 10%)

    (1.4 spl) 35g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Tomat

    (1 tk) 70g

Valmistamine

  • Keeda tatar soolvees valmis. Lisa soovi korral keeduvette loorberileht.
  • Prae wokpannil poole koguse õliga tükkideks lõigatud kanafilee, maitsesta soolaga. Tõsta kõrvale.
  • Seejärel kuumuta ülejäänud koguse õliga köögiviljasegu.
  • Tõsta kaussi tatar, tükeldatud tomat, köögiviljasegu ja kanafilee.
  • Sega hapukoor soola ja värskelt hakitud tilliga. Soovi korral lisa juurde ka riivitud sidrunikoort.
  • Tõsta kaste kaussi teiste komponentide juurde.
  • Serveeri.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks