Lihtne seljanka viineritega

Lihtne seljanka viineritega

Toiduained

  • Kanaviiner Fitlap (Nõo Lihatööstus) logo

    (3.2 tk) 80g

  • Kartul

    (0.9 tk) 130g

  • Sink, sealihast (rasva 4%)

    (2 viilu) 40g

  • Hapukoor (rasva 20%)

    (0.6 spl) 15g

  • Konservtomatid, purustatud

    80g

  • Õli (erinevad)

    (0.7 tl) 2g

  • Paprika

    (1 tk) 40g

  • Tomatipasta Pomi

    (4 spl) 40g

  • Marineeritud kurk (kuni 22 kcal/ 100 g kohta)

    (0.8 tk) 40g

  • Sibul (valikuline)

    (0.3 tk) 25g

Valmistamine

  • Koori kartul ja sibul ning tükelda.
  • Puhasta paprika ja lõika samuti väikesteks tükkideks.
  • Kuumuta poti põhjas õlis mõni minut sibulat ja paprikat, seejärel lisa kartul ja kuumuta veel veidi.
  • Maitsesta soola ja pipraga.
  • Vala peale vesi ja lase keema.Lisa loorberileht.
  • Tükelda sink ja lisa potti.
  • Keeda mõned minutid ning lisa seejärel Pomi tomatipasta, purustatud konservtomatid ja tükeldatud marineeritud kurk.
  • Keeda veel mõned minutid.
  • Tükelda viinerid ning lisa potti.
  • Keeda mõned minutid veel, kuni köögiviljad on pehmed.
  • Serveeri hapukoorega.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks