Panniroog Thormi haksiga

Panniroog Thormi haksiga

Toiduained

  • Taimevalgu haks (Thormi) logo

    (0.4 pk) 85g

  • Kartul

    (1.1 tk) 165g

  • Paprika

    (1 tk) 100g

  • Õli (erinevad)

    (0.7 tl) 2g

  • Marineeritud kurk (kuni 22 kcal/ 100 g kohta)

    (1.4 tk) 70g

  • Kirsstomat

    (5 tk) 65g

Valmistamine

  • Koori kartul ja lõika väiksemateks tükkideks või viiliudeks. Selles retseptis on hea kasutada ka eelnevalt keedetud kartulit.
  • Puhasta paprika ja lõika tükkideks.
  • Viiluta marineeritud kurk.
  • Kuumuta pannil õli ning lisa kartul. Prae pea valmimiseni ning lisa siis Thormi haks ja paprika.
  • Maitsesta soola ja Cajun maitseainega. Soovi korral võid viimase ära jätta ja kasutada mõnda muud meelepärast maitseainet.
  • Kuumuta mõned minutid. 
  • Lõpuks lisa marineeritud kurk.
  • Sega läbi ja serveeri kirsstomatitega.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks